Om Den Lille Gartner

Jeg startet Den Lille Gartner fordi jeg syntes det er synd at så få har anledning til å dyrke litt av den maten de spiser selv. Samtid er jeg av den oppfatning av at mange ønsker nettopp dette, men at det første steget for å komme i gang er tungt. Noen har gjerne også prøvd noen ganger uten å helt få det resultatet de hadde ventet seg. Kjenner du deg kanskje igjen?

Som lærere vet jeg hvor viktig det er å føle mestring og få det til så fort som mulig. For at alle skal få muligheten til å lykkes har jeg derfor gjort det så enkelt som mulig å komme i gang, og sørget for at alle kan lykkes og føle mestring allerede på første forsøk. Viktigst av alt er det selvsagt at du får muligheten til å dyrke din egenproduserte deilige mat hjemme i ditt eget hus.

Vil du dyrke sammen med oss?

Hos Den Lille Gartner finner du utstyr til å dyrke både økologisk i jord og mer moderne utstyr for jordfri dyrking. Alt sammen med detaljerte beskrivelser som garanterer deg suksess på første forsøk.

Alt utstyr som Den Lille Gartner fører har jeg selv brukt med godt resultat. Har du noen spørsmål er det bare å spørre, jeg hjelper deg gjerne!

Den Lille Gartner har 100% fornøyd garanti og 30 dagers åpent kjøp!
– Du kan være helt trygg på dine kjøp hos oss.

Beste hilsen
Jørn Hammer
Den Lille Gartner

Mer om Jørn

Jørn er naturfaglærer med en videreutdannelse i økologiske skolehager og bærekraftiglæring. Som lærer er Jørn spesielt opptatt av at alle skal lykkes og føle mestring på første forsøk.

I media

Jørn har blitt omtalt i media som en pioner innen urbant landbruk og innendørsdyrking. Jørn står bak gartnerbutikken DenLilleGartner.no og merkevaren FreshGarden som er tilsalgs i butikker over hele landet. Jørn er også partner i forkningsprosjektet "drivhus på tak" 

Brukerstyrt innovasjon

Jørn  har gjennom brukerstyrt innovasjon funnet frem til hvordan flest mulig kan lykkes med å dyrke litt av sin egen mat. En designer, apputvikler, arkitekt, bærekraftskonsulent og økonom skapte i sammspill med anerkjente Design Region Bergen konseptet TEIG® på NHH og UIB. Jørn fremmer både økologisk dyrking og dyrking basert på vannkultur.

Aktiv i grûndermiljøet

Jørn er aktiv i grundermiljøet og jobber tett med forretningsutviklere fra anerkjente innkubatorer og Innovasjon Norge.  Her fra Industriutviklingvest i samtale om TEIG® med kronprins Haakon Magnus, foretningsutvikler Børge Brundtland og Grûnder Øystein Veland.

Partnere

Teig er blitt til takket være økonomisk støtte og veiledning fra:

Close

50% fullført

La meg reservere en Teig til deg!

Du er tidlig ute, registrer din epost eller følg oss i sosiale medier. Du vil da bli varslet om vår lansering og vil sikre deg en rett (men ikke plikt) til å skaffe deg en Teig til halvpris NOK 995,- (pris etter lansering NOK 1995,-):