Bladmynte

Perilla frutescens

Med en smak som kan minne om kanel og nellik, har denne friske urten sin opprinnelse i Øst-Asia. Bladmynten, som har store blader og taggete kanter, er spesielt god garnityr til fisk, ris, tempura, suppe og grønnsakssupper i japansk matlaging. Urten er likevel ikke begrenset til dette da man kan ha som en regel at urten passer i alt en ellers bruker mynte eller basilikum til.

Visste du at: Bladmynte erstatter mange steder vanlig mynte i drinken mojito!

Høstes ved å klippe av toppen.

Gå til butikk.

Få vår 30 siders urteguide inkludert tips på hvordan de høstes.

Last ned guiden som PDF ved å legge igjen navn og epostadresse. 

Jeg elsker personvern like høyt som deg og kommer ikke til å misbruke informasjonen du sender til meg. Se hvordan jeg tar vare på dine data ved å klikke her: Sikkerhet og personvern.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.