Engsyre

Rumex acetosa

Denne planten har sin opprinnelse i Europa og Asia og er som navnet sier sterkt syrlig på smak. Engsyren har avlange, runde blader med mørkerøde nerver. Sammen med sin friske smak, med et hint av sitron, passer den derfor godt i supper, marinader, stuing og fiskeretter.

Visste du at: Dette er ikke en vanlig krydderurt i norske butikker, og er derfor ekstra spennende å dyrke hjemme!

.

Høstes fra bunnen.

Gå til butikk.

Få vår 30 siders urteguide inkludert tips på hvordan de høstes.

Last ned guiden som PDF ved å legge igjen navn og epostadresse. 

Jeg elsker personvern like høyt som deg og kommer ikke til å misbruke informasjonen du sender til meg. Se hvordan jeg tar vare på dine data ved å klikke her: Sikkerhet og personvern.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.