Kinesisk Bladkål

Brassica rapa subsp. Chinensis

Denne planten er nært beslektet med kinakål og kommer opprinnelig fra Eurasia. Bladkålen har en lys farget stilk og grønne blader med hvite bladnerver. Den har en spinataktig smak med et hint av sennep og er derfor utmerket å bruke i wok, supper eller fint kuttet i salater.

Visste du at: Bladene er best etter bare kort tid i pannen. De vil da beholde den knasende effekten som ellers vil avta om de blir utsatt for varme over lengre tid.

Høstes fra bunnen.

Gå til butikk.

Få vår 30 siders urteguide med tips på hvordan de høstes.

Last ned guiden som PDF ved å legge igjen navn og epostadresse. 

Jeg elsker personvern like høyt som deg og kommer ikke til å misbruke informasjonen du sender til meg. Se hvordan jeg tar vare på dine data ved å klikke her: Sikkerhet og personvern.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.