Kjørvel

Anthriscus cerefolium

Kjørvel er en allsidig urt som har sin opprinnelse fra Kaukasus-området i Sentral-Asia. Utseende kan minne om persille, men både stilken og bladene har små hår. Kjørvel har en veldig fersk smak som gjør at urten passer godt til salater, grønne sauser, kylling og kalvekjøtt. Gjerne finhakket. Denne kontinentale urten hadde passet ypperlig inn i det norske kjøkkenet, særlig til tradisjonelle fiskeretter.

Visste du at: Kjørvel er en av de fire urtene som kalles “fines herbes” i det franske kjøkkenet.

.

Høstes fra bunnen.

Gå til butikk.

Få vår 30 siders urteguide med tips på hvordan de høstes.

Last ned guiden som PDF ved å legge igjen navn og epostadresse. 

Jeg elsker personvern like høyt som deg og kommer ikke til å misbruke informasjonen du sender til meg. Se hvordan jeg tar vare på dine data ved å klikke her: Sikkerhet og personvern.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.