Kruspersille

Petroselinum crispum

Kruspersille kommer opprinnelig fra Sørvest-Asia og Middelhavsområdet. Den har en kraftig grønnfarge og småkrusete blader som gir en sprø effekt. Kruspersillen har en spenstig smak som er mildere enn vanlig persille. Det krusede utseende gjør at den fungerer veldig bra som pynt ved servering og i supper og sauser. Planten passer også godt i marinader og wok.  

Visste du at: Ved varmebehandling hjelper kruspersillen til å fremheve andre smaker!

Høstes fra bunnen.

Gå til butikk.

Få vår 30 siders urteguide inkludert tips på hvordan de høstes.

Last ned guiden som PDF ved å legge igjen navn og epostadresse. 

Jeg elsker personvern like høyt som deg og kommer ikke til å misbruke informasjonen du sender til meg. Se hvordan jeg tar vare på dine data ved å klikke her: Sikkerhet og personvern.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.