Rosmarin

Rosmarinus officinalis L.

Rosmarin kommer opprinnelig fra middelhavsområdet og har smale, grågrønne blader som kan minne noe om bladene på nåletrær. Den har en søtlig, lett bitter smak med hint av einebær, noe som gjør at den er perfekt til kjøttretter! De fleste kjenner den som en fast følgesvenn til påskelammet.

 Visste du at: Romerne kalte planten for ros marinus, som på norsk betyr “havets dugg”. Navnet kommer av det dugglignende utseende på de lyseblå blomstene når planten ses på avstand.

Høstes fra bunnen.

Gå til butikk.

Få vår 30 siders urteguide inkludert tips på hvordan de høstes.

Last ned guiden som PDF ved å legge igjen navn og epostadresse. 

Jeg elsker personvern like høyt som deg og kommer ikke til å misbruke informasjonen du sender til meg. Se hvordan jeg tar vare på dine data ved å klikke her: Sikkerhet og personvern.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.