Sar

Satureja hortensis

Denne krydderplanten har sin opprinnelse fra kystområdene rundt middelhavet og er kjent for å ha en aromatisk og litt pepperaktig smak. Sarplanten har en rik forgreinet stengel med smale, mørkegrønne blader og små blomster som er hvite eller fiolette. Peppersmaken gjør at den er mye brukt som en erstatning for pepper i både kjøtt- og fiskeretter. Den er også god i bønne- og ertesuppe og andre grønnsaksretter. Finhakkede blader fungerer bra som dryss på grillmaten før servering.

Visste du at: Sarplanten skal være god for fordøyelsen!

Høstes ved å klippe av toppen.

Gå til butikk.

Få vår 30 siders urteguide inkludert tips på hvordan de høstes.

Last ned guiden som PDF ved å legge igjen navn og epostadresse. 

Jeg elsker personvern like høyt som deg og kommer ikke til å misbruke informasjonen du sender til meg. Se hvordan jeg tar vare på dine data ved å klikke her: Sikkerhet og personvern.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.