Vill Ruccola

Diplotaxis tenuifolia

Vill ruccola har sitt opphav fra middelhavsområdet og består av små, grønne, flikete blader. Den har en veldig kraftfull, distinkt peppersmak som er sterkere enn vanlig ruccola. Denne smaken gjør at den er spesielt god i salater. Den passer også veldig godt i pesto og serveres gjerne med pasta- eller potetretter. Fungerer bra som tilbehør til både stekt/grillet kjøtt eller fisk.

Visste du at: Unge blader er mildere i smaken enn de eldre.

Høstes fra bunnen.

Gå til butikk.

Få vår 30 siders urteguide inkludert tips på hvordan de høstes.

Last ned guiden som PDF ved å legge igjen navn og epostadresse. 

Jeg elsker personvern like høyt som deg og kommer ikke til å misbruke informasjonen du sender til meg. Se hvordan jeg tar vare på dine data ved å klikke her: Sikkerhet og personvern.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.