Hodekål

Brassica oleracea var. Capitata

Hodekålen er godt kjent hos de fleste norske husholdninger og har sitt opphav fra Europa. Konsistensen dens er sprø og saftig mens smaken kan beskrives som fyldig og litt søt. I Norge er den nok best kjent som en fast følgesvenn til fårikålen, men den kan også brukes til surkål, stuing, supper eller wokking. Den kan både dampes, kokes eller spises rå i salater eller som råkost.

Visste du at: Hodekålen er fattig på kalorier og samtidig en god kilde til vitamin C.

Høstes fra bunnen.

Gå til butikk.

Få vår 30 siders urteguide med tips på hvordan de høstes.

Last ned guiden som PDF ved å legge igjen navn og epostadresse. 

Jeg elsker personvern like høyt som deg og kommer ikke til å misbruke informasjonen du sender til meg. Se hvordan jeg tar vare på dine data ved å klikke her: Sikkerhet og personvern.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.