Koriander

Coriandrum sativum

Dette kjente krydderet kommer opprinnelig fra Vest-Asia og er den viktigste urten i asiatisk mat. Den sitrusaktige smaken gjør at den passer godt til salsa, guacamole, karriretter og wok, men også til tradisjonelle retter med lam, fisk, svin og kylling. Koriander kan også tilsettes i mange ulike vegetarretter og er i tillegg brukt i eplepai, kjeks og kaker. De grønne bladene er et fint dryss i salater og wokker.

Visste du at: I våre dager blir koriander av og til brukt for å dempe vond smak på medisiner.  

Høstes fra bunnen.

Gå til butikk.

Få vår 30 siders urteguide inkludert tips på hvordan de høstes.

Last ned guiden som PDF ved å legge igjen navn og epostadresse. 

Jeg elsker personvern like høyt som deg og kommer ikke til å misbruke informasjonen du sender til meg. Se hvordan jeg tar vare på dine data ved å klikke her: Sikkerhet og personvern.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.